Rissa VGS > Aktiviteter > Aktivitetsdager - prosjekter > Økonomidag

Økonomidag

I dag har vi hatt økonomidag med Sparebank 1 SMN. Elevene har fått tips om hvordan de kan skaffe seg en god hverdagsøkonomi, hvilke feller man må passe seg for når det gjelder kredittkort og forbrukslån, hvilke forsikringer man har behov for ut fra hvilken livssituasjon man befinner seg i og mye, mye mer.
Tusen takk til gjengen fra Sparebank 1 SMN som satte av en hel dag til å gi elevene våre en god ballast når de etterhvert skal ut i verden å stå på egne ben. 😊

14. mars hadde elevene økonomidag med Sparebank 1 SMN. Elevene fikk tips om hvordan de kan skaffe seg en god hverdagsøkonomi, hvilke feller man må passe seg for når det gjelder kredittkort og forbrukslån, hvilke forsikringer man har behov for ut fra hvilken livssituasjon man befinner seg i og mye, mye mer.