Rissa VGS > Aktiviteter > TYIN Tegnestue

TYIN Tegnestue

Elever ved Rissa videregående skole har i løpet av mars 2016 utført et skarpt oppdrag som har vært både krevende og lærerikt i samarbeid med TYIN tegnestue og NTNU. Oppdraget har involvert elever fra 1BA, 1EL, 1TP, 2TPA og 2TPI.

​TYIN tegnestue har sikret seg et oppdrag i regi av Nasjonale turistveger, hvor de har tegnet tilretteleggingen av en molo i Mefjordvær på Senja. Deler av dette prosjektet har våre elever nå laget en prototype av som skal stilles ut på Veneziabiennalen, verdens eldste kunstbiennale, i perioden mai-november 2016.

Gjennom oppdraget har elevene fått kjent på ansvar og tidspress, de har blitt både slitne og leie. I tillegg har de fått sett hvor avhengige alle er av hverandre for at et slikt komplekst oppdrag skal lykkes.

Vi vil rette en stor takk til TYIN tegnestue (www.tyinarchitects.com ) og NTNU for et tett og godt samarbeid, og et utrolig spennende oppdrag.

Video: